Malutkie zacierki wspaniale zagęszczą Twoją zupę, ale będą też smacznym dodatkiem w drugim daniu. Te pyszne kluseczki sprawdzą się też jako dodatek do wszelkich leczo, mięs z sosem, twarogu czy śmietany. Węgrzy używają zacierem do zup gulaszowych.
Na czym polega wyjątkowość tego makaronu? Jest on ośmiojajeczny, nieco twardszy i konkretniejszy w smaku, niż inne, tego typu makarony. Smakują wybornie, bardzo domowo.
Bez konserwantów!
Skład: mąka pszenna durum (zawiera gluten), świeże jajka
Waga netto: 200 g
Kraj pochodzenia: Węgry
Po otwarciu przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej.
Termin przydatności do spożycia: minimum 7 miesięcy od daty zakupu.
Opinie o :
Zacierki Tarhonya - produkt węgierski z mąki durum, ośmiojajeczny (200 g) - Soos Teszta
Do zupy gulaszowej genialne. Gorąco polecam:)
anowobilska@onet.eu [2016 /10 /6 19 :55:54]