Regulacja grubości pozwala na precyzyjne rozwałkowanie ciasta do pożądanej grubości, którą można ustawić pomiędzy 0 - 8 mm. Wałek wykonany jest z nieprzywierającej powłoki, która powoduje, że ciasto nie przykleja się do wałka podczas pracy.
Regulacja grubości ciasta znajduję się z boku wałka.
Maksymalna szerokość wałkowanego ciasta to 250 mm.
Materiał: aluminium, stal nierdzewna, tworzywo sztuczne, powłoka nieprzywierająca ILAG
Ostatnie opinie o produktach
Tajska limonka (pojemność 250 ml) - House of Asia
Zarówno do deserów jak i wszelkich napojów.
KKrzysiek
Świeczka na tort „9” złota (4,5cm) - CL
Wszyscy kupują i są braki magazynowe a nikt nie dodał komentarza?? Na żywo ta świeczka wygląda dużo lepiej niż ze zdjęć. Bardzo fajny wyrób
KKrzysiek
Forma do pieczenia dużych muffinów "Jumbo" - 03-3119 - Wilton
Doskonale sprawdzi się do większych pasztecików lub galaretek. Doskonały produkt
KKrzysiek
Ekstrakt waniliowy (60 ml) Madagascar Bourbon - Nielsen Massey
Jak zawsze pierwsza klasa i są to chyba najlepsze ekstrakty ever. Szkoda, że tak drogie i niedostępne pozostałe.
KKrzysiek