Pasta curry to doskonały pomysł na urozmaicone dania.
Żółte curry to mieszanka tajskich przypraw z wyraźną nutą trawy cytrynowej. Żółty kolor zawdzięcza kurkumie. Nie zawiera sztucznych dodatków ani konserwantów. By przygotować curry dla 2-4 osób w zaledwie 10 min do pasty dodaj mleczko kokosowe, warzywa/mięso i smakuj Tajlandii. Stanowi bazę bardzo popularnego, aromatycznego dania curry. Wystarczy dodać mleczko kokosowe, warzywa (np. marchewkę, paprykę, cukinię) bądź mięso. Idealne kmponuje się z ryżem jaśminowym.
Skład: trawa cytrynowa 20 %, czosnek, szalotka, olej palmowy, galangal, sól, papryka chili czerwona, kumin mielony, kolendra mielona, kurkuma mielona 3 %.
wartość energetyczna 1407 / 340 kJ/kcal, tłuszcz 27 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 19 g, węglowodany 15 g, w tym cukry 0 g, białko 4,3 g, sól 8,8 g
Przechowywać w warunkach otoczenia, po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu miesiąca.
Ostatnie opinie o produktach
Tajska limonka (pojemność 250 ml) - House of Asia
Zarówno do deserów jak i wszelkich napojów.
KKrzysiek
Świeczka na tort „9” złota (4,5cm) - CL
Wszyscy kupują i są braki magazynowe a nikt nie dodał komentarza?? Na żywo ta świeczka wygląda dużo lepiej niż ze zdjęć. Bardzo fajny wyrób
KKrzysiek
Forma do pieczenia dużych muffinów "Jumbo" - 03-3119 - Wilton
Doskonale sprawdzi się do większych pasztecików lub galaretek. Doskonały produkt
KKrzysiek
Ekstrakt waniliowy (60 ml) Madagascar Bourbon - Nielsen Massey
Jak zawsze pierwsza klasa i są to chyba najlepsze ekstrakty ever. Szkoda, że tak drogie i niedostępne pozostałe.
KKrzysiek