Pasta niezastąpiona do przygotowania pad thai – tradycyjnego tajskiego dania.
"Pad Thai", czyli "smażone w tajskim stylu", to jedno z popularniejszych tajskich dań. Jego bazę stanowią makaron ryżowy, jajka, kiełki i aromatyczne przyprawy. Danie jest znane i cenione na całym świecie, zaś w Tajlandii trudno znaleźć restaurację czy stragan, które nie ma go w swoim menu. Dzięki paście Pad Thai - esencji smaku tej słodko-kwaśnej potrawy, przygotujesz 2-4 porcje w zaledwie 15 minut. W połączeniu z makaronem, jajkiem i mięsem czy warzywami stanowi esencję smaku Tajlandii - danie Pad Thai. Odpowiedni balans smaków słodkich i kwaśnych doskonale łączy się w dodatkami: orzeszkami ziemnymi, dymką i pestkami chili.
skład: cukier, pasta z owoców tamaryndowca (tamarynd 80 %, woda), pasta z pomidorów, ocet, sos RYBNY (ekstrakt z ANCHOIS 63 %, sól, cukier), szalotka.
wartość energetyczna 1118 / 265 kJ/kcal, tłuszcz 5,3 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,3 g, węglowodany 52 g, w tym cukry 44 g, białko 1,8 g, sól 4,8 g
Przechowywać w warunkach otoczenia, po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu miesiąca.
Ostatnie opinie o produktach
Tajska limonka (pojemność 250 ml) - House of Asia
Zarówno do deserów jak i wszelkich napojów.
KKrzysiek
Świeczka na tort „9” złota (4,5cm) - CL
Wszyscy kupują i są braki magazynowe a nikt nie dodał komentarza?? Na żywo ta świeczka wygląda dużo lepiej niż ze zdjęć. Bardzo fajny wyrób
KKrzysiek
Forma do pieczenia dużych muffinów "Jumbo" - 03-3119 - Wilton
Doskonale sprawdzi się do większych pasztecików lub galaretek. Doskonały produkt
KKrzysiek
Ekstrakt waniliowy (60 ml) Madagascar Bourbon - Nielsen Massey
Jak zawsze pierwsza klasa i są to chyba najlepsze ekstrakty ever. Szkoda, że tak drogie i niedostępne pozostałe.
KKrzysiek