Silikonowa trzepaczka rózgowa pozwoli Ci łatwo ubić pianę z białek, jajka na omlet albo śmietanę, wymieszać sos lub zupę krem. Dzięki użyciu silikonu trzepaczka jest odporna na wysokie temperatury do 230 stopni Celsjusza. Możesz jej więc używać na gorących patelniach czy w formach wyjętych wprost z piekarnika.
Rączka ze stali nierdzewnej zakończona jest oczkiem umożliwiającym powieszenie rózgi na haczyku.
Ostatnie opinie o produktach
Tajska limonka (pojemność 250 ml) - House of Asia
Zarówno do deserów jak i wszelkich napojów.
KKrzysiek
Świeczka na tort „9” złota (4,5cm) - CL
Wszyscy kupują i są braki magazynowe a nikt nie dodał komentarza?? Na żywo ta świeczka wygląda dużo lepiej niż ze zdjęć. Bardzo fajny wyrób
KKrzysiek
Forma do pieczenia dużych muffinów "Jumbo" - 03-3119 - Wilton
Doskonale sprawdzi się do większych pasztecików lub galaretek. Doskonały produkt
KKrzysiek
Ekstrakt waniliowy (60 ml) Madagascar Bourbon - Nielsen Massey
Jak zawsze pierwsza klasa i są to chyba najlepsze ekstrakty ever. Szkoda, że tak drogie i niedostępne pozostałe.
KKrzysiek