Termometr z etui.
Doskonale sprawdzi się do przygotowywania makaroników, karmelu czy też temperowania czekolady.
Aby monitorować temperaturę należy włożyć sondę w naczynie z czekoladą, karmelem, wodą, sosem lub bezpośrednio w ciasto.
Zakres pomiaru temperatury : -50 stopni Celsjusza do 200 stopni Celsjusza.
Materiał: tworzywo sztuczne, silikon, stal
Wymiary: długość 29 cm
W zestawie znajduje się bateria.
Ostatnie opinie o produktach
Tajska limonka (pojemność 250 ml) - House of Asia
Zarówno do deserów jak i wszelkich napojów.
KKrzysiek
Świeczka na tort „9” złota (4,5cm) - CL
Wszyscy kupują i są braki magazynowe a nikt nie dodał komentarza?? Na żywo ta świeczka wygląda dużo lepiej niż ze zdjęć. Bardzo fajny wyrób
KKrzysiek
Forma do pieczenia dużych muffinów "Jumbo" - 03-3119 - Wilton
Doskonale sprawdzi się do większych pasztecików lub galaretek. Doskonały produkt
KKrzysiek
Ekstrakt waniliowy (60 ml) Madagascar Bourbon - Nielsen Massey
Jak zawsze pierwsza klasa i są to chyba najlepsze ekstrakty ever. Szkoda, że tak drogie i niedostępne pozostałe.
KKrzysiek